Новости компаний
№ 21 (1235) 08 Июня 2018 Gas Natural Fenosa în continuare în top-ul celor mai prestigioase mărci din Moldova

Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. şi Î.C.S. „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L. din cadrul Grupului energetic integrat Gas Natural Fenosa au fost menționate din nou la Gala Businessului Moldovenesc, ediţia 2018, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.  Astfel, urmare a participării lor la acest  prestigios concurs al mărcilor, performanța în Moldova a mărcii Gas Natural Fenosa  a fost reconfirmată prin decernarea Mercuriului de Aur în concursul „Marca comercială a anului 2017” la categoria „Produse şi servicii în domeniul energeticii şi construcţiilor”, nominaţia „Responsabilă Social” şi a marelui premiu „Zeița Calității” și titlul de  „Laureat» în cadrul consursului „Pentru realizări în domeniul calităţii 2017” pentru implementarea standardelor în domeniul managementului calităţii.

Întreprinderile Gas Natural Fenosa în Moldova au aplicat pentru aceste două prestigioase nominaţii  fiind  motivate de  obiectivul corporativ de a împărtăşi cu societatea în care sunt integrate şi mediul de afaceri în care activează, angajamentul asumat de a asigura prin serviciile prestate la cel mai înalt nivel de calitate posibil, contribuţia sa la dezvoltarea Republicii Moldova. De notat că, începând cu anul 2009, Gas Natural Fenosa este menţionată succesiv cu premiul Mercuriul de Aur la categoria „Marca comercială”, acesta fiind cel de-al nouălea în palmaresul său, iar menţiunea pentru realizări în domeniul calităţii i se decernează companiei al patrulea an consecutiv.

Administraţia întrerpinderilor Gas Natural Fenosa în Moldova apreciază înalt obţinerea acestor două menţiuni valoroase pe care le consideră o confirmare a eforturilor sale depuse constant în vederea prestării serviciilor de calitate clienţilor, a integrării în practicile business-ului din Moldova a celor mai bune modele de activitate şi de soluţii pentru afaceri şi marketing-ul social pe care le implementează în ţara noastră graţie apartenenţei sale la o companie cu prezenţă şi pondere internaţională.

Premierea a avut loc în prezența a peste 350 oameni de afaceri, oficialități, membri ai guvernului, reprezentanți ai administrației locale, ambasadori acreditați în Republica Moldova, alți invitați de onoare. Conform organizatorilor Galei, în anul curent au fost evaluate 110 mărci comerciale și 45 întreprinderi pentru realizări în domeniul calității, fapt ce confirmă implementarea noilor standarde, abilităților de inovație și existența unui cadru favorabil dezvoltării economiei naționale.

Автор: По материалам пресс-релиза